Как да направим "плочки"


Да се отслабва е индустрия за милиони долари/еврота в света, има хиляди уреди и програми, който може да купите и те ви обещават „6 реда плочки бързо”, но те никога не работят! Ако беше толкова лесно, колкото е да си купиш хапче от аптеката или машина за плочки, тогава всички щяха да имат плочки, а не дебели кореми!

Неможе просто да купиш „коремните мускули” !

Аз ще ви споделя тайната към „плочките” безплатно – готови ли сте? Ето това е, Има две стъпки, който са важни: Първа стъпка: Повече тренировки и втора стъпка: По-малко ядене!  Нека изясним едно нещо преди това, уредите и упражненията за корем няма да ви донесат тези резултат!!! 95% от работата в това е загубата на телесна мазнина и никоя машина няма да го направи! Може да имате хубави плочки, но ако са покрити с мастни наслагвания, никой няма да може да ги види.
Прилагането на общ подход , в смисъл,  включване на упражнения и правилно хранене ще накара тези мускули да се изтръгнат. Само едно предупреждение няма нищо за бързо намаляване на теглото и получаване на коремни мускули, толкова е просто, но отнема време и посвещение.  Когато повечето хора мислят за намаляване на теглото, първото което им идва на ум е „глад”, „лишения”, „диета”  и „агония”. НЕ! Правилната загуба на тегло няма да доведе до никое от тези, ключът е в две думи „здрав разум”.  Повечето диети са нездравословни, опасни или както водят до йо-йо ефектът. Това, което искаме е постоянна загуба на тегло! Йо-йо диетите са твърде тежки, просто се научете да правите правилен избор в храненето си и теглото само ще започне да се смъква за добро!
Умен избор на храна + упражнения = изпъкнали коремни мускули !!!
Няма такова нещо като хапчета, който махат подкожните мазнини, това е просто номер за да ви продадат продуктите си. Неможе да насочите, кой мазнини да се махнат от тялото ви, освен ако не използвате мъчете (нож) или липосукция. Всичко, което може да направите е да отслабвате и да позволите на тялото ви да реши, кой мазнини да се махнат. Когато сте загубили достатъчно мазнини, коремът и „любовните дръжки” ще изчезнат. Нека поговорим и за очакванията ви, неможе да се „нацепите” за 10 дни или 30 дни. Добрата програма за отслабване ще ви позволи да отслабнете с  1 кг. на седмица или максимум 2. Ако сте с 50 кг  наднормено тегло,  от 6 до 1 година ще се отървете от нежеланите мазнини. Загубата на подкожни мазнини означава, че никога няма да бъдете гладни или да се чувствате лишени. Друга причина да губят мастните наслагвания постепенно е това, че не искат да имат загуба на мускулна тъкан – кой би искал да загуби мускулите си? НИКОЙ!

Тренирайте всеки ден!!!

9 коментара:

  1. KAKVI UPRAJNENIQ TRQBVA DA PRAVQ I KAKVO MOGA DA SI POZVOLQVAM

    ОтговорИзтриване
  2. KAKVA HRANA T RQBVA DA QM Purjeni kartofi, kajete mi mokq vi

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. purjeni kartofi izkluchi ot menuto si!!Spri da qdesh bql xlqb, i nablegni na pulnozurnestiq qj poveche zlenchuci ne pii nikakvi gazirani napitki ne qj zaxar, kogato ti se qde neshto sladko nablegni na plodovete, bez shokolad i maznini, poveche trenirovki (kardio+trenirovki) i shte stane s malko poveche usiliq ! Uspex :)

      Изтриване
  3. Аз искам да загубя част от мусколната си маса ?!

    ОтговорИзтриване
  4. майката на всичко е тичането много тичане тичане и пак тичане упражнения да корем ( коремни преси и т.н ) като се комбинира с полезна храна се получава желания ефект за около 1 -2 месеца

    ОтговорИзтриване
  5. moje liu mi kajete dieta za da svalq maznini 62 kg sam treniram vseki den v ka6ti pravq koremni presi korema mi se pribra no trqbva da svalq maznini ako moje da mi kajete nqkoq dieta ili kak da si re6a problema s mazninite pls help pi6ete na skype:spidy_98 blagodarq predvaritelni

    ОтговорИзтриване
  6. Fine way of telling, and nicе poѕt tо get informаtion conceгnіng mу presentаtion ѕubjеct,
    which i am going to deliver in institution of higher eԁucation.


    My site: zygors guide review

    ОтговорИзтриване
  7. az sum momiche..i ot okolo sedmica pravq po 150 koremni na den..mislq che veche zapochva da ima efect...no znam che ne stava izvednuj..kakvi dieti trqbva da spazvam..za da polucha jelaniq rezultat...?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Bez mazno, sladko... qdesh po chesto i po po malko. Pii mnogo voda, pomaga za goreneto na mazninite i trenirovki 4-5putiv sedmicata , ne poveche

      Изтриване