Философията ми относно бодибилдинга

Насладете се на пътуването: Бодибилдинга не е само крайния резултат, то е затова колко добре те кара да се чувстваш. Не се фокусирай само върху крайния резултат, така няма да може да се насладиш на него. Бодибилдинга не е края, той е за да направи живота Ви по-невероятен.
Не харчете пари: Това от което имате нужда за да се чувствате в страхотна форма е употребявани тежести и добър чифт спортни маратонки – не харчете пари за суплементи, скъпи машини.
Мотивацията: По мое лично мнение в дългосрочен план имате нужда от добра мотивация. Вътрешната мотивация е най-добрия вариант – ако твоята мотивация е да се чувстваш добре и да имаш повече енергия, ще получиш невероятни резултати от първия ден в залата и положителната подкрепа от близките хора, ще те кара да се връщат ден след ден.
Бъдете скептични: Съберете колкото можете повече информация, но бъдете скептични към нея. Четете книги, посещавайте форумът ни (който в скоро време ще е факт), и най-важното задавайте въпроси!!! Не вярвайте на нищо, което чувате, едва 5% на това което четете и 50% на това което видите. Повечето от обучението ще включва неща за вас изпробвани от вас върху вас. Помнете, че не много отдавна доброто хранене беше „ Три хранения на ден” с много червено месо, сирене и млечни продукти. Най-скептично настроени трябва да сте към добавките в списанията , защото просто повечето от тях искат да продадат суплемента си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар